Seminari La importància de l’Educació de les nenes

9 setembre 2017

El passat mes d’agost COPE Trust va organitzar entre la població d’Oorunayaganpatti un seminari sobre la importància d’educar les noies per garantir-les un futur millor.

La població de Oorunayaganpatti viu aïllada respecte al resta de poblacions de la zona i les seves tradicions fan que la dona es vegi relegada a un paper secundari i sense capacitat de decidir. A tall d’exemple, és una de les poblacions on les dones es casen més d’hora (tot just quan tenen la primera regla), les treuen de l’escola a partir dels 11 anys i son freqüents els matrimonis polígams.

L’objectiu de COPE Trust és que a poc a poc, els canvis que es vagin produïnt a la població, afavoreixin l’emancipació de la dona i el seu empoderament i que això es vegi com un factor positiu per a tots.