Nou Arivaham a Oorunayaganpatti

25 agost 2017

Ja tenim gairebé enllestit el nou Arivaham a Oorunayaganpatti. De moment, 40 nens I nenes d’aquest petit llogarret interior tindràn un espai definitiu on poder estudiar i fer els deures amb l’ajuda del professorat adecuat.

Els habitants de Oorunayaganpatti presenten un grau d’aillament més gran respecte al reste de poblacions de la zona. Això és degut al seu modus de vida i tradicions, que difereixen considerablement de les de la resta. Algunes d’aquestes tradicions dificulten l’educació dels fills i l’alliberament i empoderament de la dona.

Actualment els nens i nenes d’aquesta población assiteixen a l’escola St. Fatima Middle School gestionada per COPE Trust. Tan nens I nenes com familiars estàn molt contents de poder anar a una escola com aquesta, però precisament per millorar els resultats y evitar possibles baixes a l’escola, la població va sol·licitar la creació d’un Arivaham al poble.

Vàrem començar a una antiga instal·lació del govern de Tami Nadu, però que no reunia les condicions adecuades per a continuar allà molt de temps. Aleshores, COPE Trust es va posar mans a l’obra i finalment la población disposarà d’un espai perfectament adecuat per cobrir aquesta necessitat.