2a. Marató de retrats

11 març 2015

Ja fa 7 anys de la primera marató de retrats a benefici de la Fundació i enguany volem tornar a repetir l’èxit d’aleshores. Aquest cop tornarem a comptar amb la col·laboració d’en Txema Salvans i  a més a més d’en Toni Amengual, que ens faràn retrats d’autor. Podeu venir-hi amb la parella, la família, el grup d’amics i us endureu un bon retrat en paper i una selecció de les millors fotografies de la sessió. Tots els diners recaptats aniràn destinats als projectes que la Fundació du a terme al Sud de l’Índia.

Lloc: Galeria H2O de Barcelona (C/Verdi 152)

Dia i hora: Dissabte 18 i diumenge 19 d’Abril de les 9:30 a les 18 hores del dissabte i de les 10 a les 14 hores de diumenge.

Preu de la sessió: 100€

Reserva ja la teva sessió a http://doodle.com/75vtvui5qwy47fmx i envia-n’s un correu a info@actfundacio.org amb el teu nom i hora seleccionada.

Fés el pagament per transferència a ES42 2100 3262 1322 0015 6633 indicant al concepte marató de retrats, el teu nom i hora reservada i envia-n’s el comprobant de la transferència a info@actfundacio.org o bé abona l’import el mateix dia de la sessió.

T’hi esperem!