Concert benèfic de Porfinviernes a Luz de Gas

20 octubre 2014

Us informem que el proper dijous 20 de Novembre a les 21 hores el grup de música PorfinViernes farà un concert a benefici d’ACT Fundació i d’altres entitats del tercer sector al conegut local d’oci nocturn Luz de Gas de Barcelona (C/Muntaner 246).

PorfinViernes tocarà versions dels temes més sonats de les darreres dècades, així que us hi esperem a tots en una vetllada de ballaruca assegurada.

Podeu comprar les entrades a 15€ a través del telèfon 661178667 o bé enviant un correu electrònic a info@actfundacio.org on hi fareu constar el número d’entrades que heu comprat, la vostra adreça postal, el vostre telèfon i el comprobant de l’ingrés al CC La Caixa 2100 3262 13 2200156633 indicant al concepte el número d’entrades i un nom de contacte. Nosaltres us enviarem les entrades per correu postal a l’adreça que ens indiqueu.

Si no hi podeu assistir teniu l’opció de comprar entrades de fila 0 ingressant l’import al CC de la Fundació; Fundació Amics de COPE Trust La Caixa 2100 3262 13 2200156633.

Tots els diners recaptats aniràn destinats als projectes que COPE Trust du a terme a la regió de Manaparai, a l’estat de Tamil Nadu.

Si et descarregues el flyer, podràs fer difusió entre els teus amics i coneguts i ens ajudaràs a que el concert sigui tot un èxit!