ACT FUNDACIÓ AMB RASTRO SOLIDARIO

3 octubre 2012

Recentment ens hem incorporat al portal web www.rastrosolidario.org que promou l’economia solidària defenent la vida útil d’objectes que ja no utilitzem oferint-los a persones que els necessiten a preus raonables.

A través d’aquest portal tothom pot vendre allò que no necessita i donar part o la totalitat de la venda a les entitats adscrites a Rastro Solidario entre les que es troba ACT Fundació. Us animem a que feu dissabte! D’aquesta manera us desprendreu de tot allò que no necessiteu i col·laborareu en els projectes que ACT Fundació du a terme a l’Índia del Sud.

Rastro Solidario ha presentat el projecte www.solidarybag.org a http://www.hondatuproyectonuestroproyecto.com/sumate_detalle.php?id=245

De tots els projectes presentats s’escull un guanyador que sortirà dels deu projectes més votats pels internautes. Només has d’entrar a http://www.hondatuproyectonuestroproyecto.com/sumate_detalle.php?id=245 clicar a “súmate” i deixar-hi les teves dades.

Ajúda-n’s a que www.solidarybag.org sigui el projecte guanyador. D’aquesta manera Rastro Solidario endegarà aquest i altres projectes encaminats a que les entitats inscrites a Rastro Solidario puguin recaptar fons per als seus projectes de cooperació.