Festa “Ioga, família i amics”

11 abril 2013

El dimecres 1 de maig vam organitzar la festa solidària “Ioga, família & amics” amb l’objectiu de recaptar fons per una ONG local al sud de  l’Índia i de donar a conèixer ACT Fundació.

Les activitats que vam oferir van ser:

– Per als adults, diferents tipologies de ioga, meditació, danses tradicionals hindús, dansa del ventre i sessions de massatges.

– Els nens, van poder dur a terme tallers de mandales, contacontes, maquillatge de cares, casetes d’ocells i jocs traidicionals i també participar a les activitats de ioga.

A més a més, els assistents i voluntaris de la festa tenien la possibilitat de comprar menjar i begudes, del qual oferirem pastissos deliciosos casolans que van fer alguns dels voluntaris.

La darrera activitat que es va dur a terme va ser la tómbola. Gràcies a la participació de diverses marques col·laboradores, els qui van provar sort amb la tómbola van gaudir d’uns premis interessants i atractius.

L’esdeveniment va resultar ser un èxit: vam comptar amb 790 persones i amb 74 voluntaris. La jornada va ser molt agradable i ens va animar a realitzar-ne un altre esdeveniment properament per tal de seguir ajudant els beneficiaris dels

projectes a l’Índia.