Construcció de Lavabos a l’escola Nehru Middle School de Muthukulam

29 gener 2013

COPE Trust ha arribat a un acord amb l’escola Nehru Middle School de la població de Muthukulam per contribuir en la construcció dels lavabos de l’escola.

Aquesta és una escola privada amb una forta vocació de servei públic ja que dóna servei a les famílies amb menys recursos econòmics de la zona amb unes taxes d’escolarització molt baixes essent l’única escola disponible a la zona. És l’escola on assisteixen els nens de l’Oli Illam pel que COPE Trust hi manté una especial relació. L’escola no disposa dels ingresos suficients per realitzar les obres de construcció dels lavabos i cuatre classes, requisits indispensables per continuar la seva tasca educativa i social. És per això que el seu director T. Arockiasamy va contactar amb Fr. Jesu per fer-li saber

aquesta necessitat. Finalment s’ha arribat a l’acord que la construcció d’aquests lavabos i cuatre classes més es farà amb diverses aportacions entre les que es podrá comptar amb la de COPE Trust.