4t. Congrés de les Microongs organitzat per Whikihappiness forum de las Microongs

29 gener 2013

ACT Fundació ha participat en el 4t congrés de microongs organitzat per Whikihappiness Forum de les Microongs.

L’experiència ha estat molt positiva ja que hem pogut contactar amb d’altres ongs amb inquietuds i problemática semblant a la nostra, per compartir experiències i sobretot conèixe-n’s uns i altres. També hem tingut l’ocasió de participar a les conferències dels diversos ponents entre els que estaven Jaume Sanllorente de Sonrisas de Bombay o Albert Bosch, aventurer i emprenedor. Volem donar les gràcies al Fòrum de les microongs per l’organització de l’event i per donar-nos l’oportunitat de reunir-nos tots junts en un mateix esdeveniment. Aquest congrés ens ha ajudat a resituar-nos i posar-nos les piles per encarar els anys que vénen amb més il·lusió i ganes de treballar pels més necessitats.